DESPRE NOI

Elexius a fost înființată în Vultureni, Bacău, România în 2015, și este specializată în creșterea și producția de produse ecologice de cătină.

Ne orientăm pe 5 valori:

Pasiune

Angajament

Impact

Colaborare

Onestitate

De la pasiune la produse

Deci, ce înseamnă pentru tine? Ei bine, suntem specialiști în cătină. Facem produse de cătină doar pentru că ne pasionează cătina și modul în care aceasta poate ajuta la energizarea oamenilor, îmbunătățirea pielii și a părului, poate ajuta în diferite condiții.

Livrăm această pasiune prin produse practice – până la urmă, dacă produsele nu sunt practice în utilizare, nu le veți folosi! Acesta este pragmatismul / angajamentul nostru care vine în prim plan! Vrei impactul maxim și vrem ca tot ceea ce facem să aibă impactul maxim.
Suntem o companie tânără, în creștere activă (nu doar plante), așa că trebuie să ne concentrăm asupra lucrurilor care fac diferența pentru noi și pentru dvs.!

Echipa Noastră

Lucrăm ca o echipă și astfel facem magie cu angrosiștii noștri
și distribuitori sau, dacă cumpărați direct de la noi.

DESPRE

Constantin Baciu

Manager tehnic procesare

DESPRE

Marcel Iacob

Manager tehnic agricol

DESPRE

Camelia Popa

Inginer horticol - Manager

Dar mai presus de toate acționăm sincer.
Nu vă vom spune ceva care nu este adevărat.
Vom lucra cu alții pentru a efectua cercetări științifice pentru a dovedi rezultatele medicinei tradiționale.
De asemenea, folosim un limbaj clar pentru a fi ușor de înțeles, dar dacă doriți știința, vă conectăm la lucrări pentru ca dvs. să le citiți!

Obiectivul nostru principal:

Vrem să îi ajutăm pe ceilalți să-și îmbunătățească modul de viață
prin echilibrarea sănătății și a energiei.
De aceea suntem în afaceri!

De unde provine
cătina noastră?

Toate câmpurile noastre sunt certificate organic, la fel și fabricile noastre. Câmpurile au sediul în Vultureni, Bacău, România și sunt în vigoare de 30 de ani. Producem cătină pe peste 30 ha, unde cătina se află în mediul său natal.

Cătina este un arbust originar din Asia. Poate crește pe soluri de calitate slabă, dar îmbunătățește acele soluri cu azotii pe care îi blochează, ajutând alte plante să prospere, precum și prevenind eroziunea solului. Una peste alta, o plantă valoroasă pentru a ajuta ecosistemul general al unei zone.

Cum se poate folosi cătina?

De secole, cătina a fost folosită în dietele și medicamentele tradiționale, deoarece fructele de pădure au o valoare nutritivă ridicată: vitaminele A, B, C, E și K; proteină; fibre si o sursă vegană de Omegas 3, 6, 7 și 9!

Boabele portocalii sunt folosite în alimente și uleiuri pentru îngrijirea pielii.

Studiile sunt în curs de desfășurare cu privire la modul în care cătina poate ajuta la controlul radicalilor liberi (care pot provoca cancer), diabet, promovează pierderea în greutate, ajută la prevenirea afecțiunilor cardiace, la prevenirea ulcerelor gastrice și la diminuarea suferinței cu IBS atunci când este digerat.

Poate reduce colesterolul, reduce cheagurile de sânge, reduce tensiunea arterială crescută (ucigașul tăcut)!

Fiind bogat în carotenoizi, în special beta-caroten, există dovezi anecdotice (studiile științifice sunt încă în curs) că problemele oculare, cum ar fi ochii uscați, degenerescența maculară legată de vârstă și vederea nocturnă, sunt ajutate. La urma urmei, culoarea portocalie provine din betacaroten, în același mod în care morcovii sunt portocalii și știm cu toții că ar trebui să le mâncăm pentru a ne ajuta să vedem în întuneric!

Grăsimile din fructe de padure sunt mono-nesaturate și polisaturate – cu alte cuvinte: Grăsimile sănătoase!

În plus față de substanțele nutritive care ajută părul și pielea din interior, atunci când este aplicat pe piele ca loțiune topică, poate ajuta la calmarea inflamației și a roșii prin Omega 3, dar și vitamina E ajută la vindecarea rapidă. În plus, în mod tradițional, cătina a fost utilizată ca hidratant pentru pielea uscată și chiar ca protecție solară. Este ușor de văzut de ce cătina este folosită în cosmetică!

Este într-adevăr cel mai bun superaliment de acolo, de la adâncurile organelor interne până la unghiile tale, cătina organică Elexius poate avea un efect marcat.