NU DOAR ENERGIE! PUTEREA NATURII LA ÎNDEMÂNA TA!

ELEXIUS ESTE DIFERIT

Poți avea tot ce dorești dacă pui inima și sufletul în tot ceea ce faci.

Producem numai produse ecologice de cătină:
Suntem experți în domeniul nostru.

Produsele noastre sunt mai proaspete:
De la plantă până la congelat în mai puțin de 2 ore, astfel încât nu se pierd nutrienți.

Uleiurile noastre sunt mai pure: credem că concentrațiile mai mari dau rezultate mai bune, plus că economisesc ambalaje și transporturi pentru a sublinia angajamentul nostru față de lumea naturală.

De unde provine
cătina noastră?

Toate câmpurile noastre sunt certificate organic, la fel și unitatea noastra de producție sau procesare. Câmpurile au sediul în Vultureni, Bacău, România și sunt în vigoare de 30 de ani.

Producem peste 30 de hectare, unde cătina se află în mediul său natural.

Cum se poate folosi cătina?

De secole, cătina a fost folosită în dietele și medicamentele tradiționale, deoarece fructele de pădure au o valoare nutritivă ridicată: vitaminele A, B, C, E și K; proteină; fibre ȘI o sursă vegană de Omegas 3, 6, 7 și 9!

Studiile sunt în desfășurare cu privire la modul în care cătina poate ajuta la controlul radicalilor liberi (care pot provoca cancer), diabet, promovează pierderea în greutate, ajută la prevenirea afecțiunilor cardiace, la prevenirea ulcerelor gastrice și la diminuarea suferinței cu IBS atunci când este digerat.

PROCESE DE PRODUCȚIE

Știm secretele
La cele mai bune rețete

Pentru noi, fiecare pas merită excelența. Livrarea de cătină și uleiuri de la fermă la masă se poate întâmpla numai dacă sunt îngrijite cu experiență în fiecare etapă a procesului.

Suntem mândri că suntem recunoscuți ca experți în cătină și o gamă largă de uleiuri și extracte.

PRODUSELE NOASTRE

PRODUSELE NOASTRE

Ulei de cătină ecologic vrac

Indicat pentru prevenirea îmbătrânirii premature, a bolilor oncologice, pentru tratamentul bolilor de piele, iritații cauzate de arsuri.

PRODUSELE NOASTRE

Cătină ecologică congelată vrac

Adăugați fructele de pădure la mixul preferat de smoothie. Chiar de la congelator aruncați-le în blender, beți și savurați-vă!

PRODUSELE NOASTRE

Pudră din cătină ecologică vrac